Wat is Theaterflix?

Theaterflix is een on demand platform waar iedereen kan genieten van de voorstellingen die op het toneel verschenen. Theaterflix brengt registraties/opnames bijeen en maakt ze toegankelijk voor liefhebbers. Ook kun je door middel van trailers op Theaterflix op de hoogte blijven van voorstelling die nu of binnenkort in het theater staan.

Waarom start Theaterflix nu?

Juridische regelgeving rondom auteursrecht maakt het openbaar tonen van opnames soms wat lastig. Theaterflix maakt afspraken met betrokkenen en rechthebbenden om dit te vereenvoudigen.

Hoe kan ik Theaterflix helpen?

Door je te registreren als abonnee, en daarmee toegang te krijgen tot het aanbod van theaterregistraties, versterk je het vertrouwen in ons concept en help je ons met de doorontwikkeling en de continuïteit van het platform en de beschikbare content.

Goede samenwerkingen met productiehuizen en toneelgezelschappen zijn sleutel tot het uitbreiden van het aanbod op Theaterflix. Over het gebruik en plaatsen van beeldmateriaal maken we goede afspraken. Theaterflix wordt gefinancierd door de oprichters en liefhebbers.

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@tflix.nl.