Het aanbod van voorstellingen die on demand te bekijken zijn, bieden we ook aan voor scholen (BO, VO, HO) middels aangepaste abonnementen. Zo is het ook mogelijk deze voorstellingen in klassikaal verband te bekijken in het kader van kunst- en cultuureducatie of vakken als (kunst)geschiedenis of Nederlands. Scholen kunnen dit doen met steun van de CJP cultuurkaart (Wat is CJP?).

 

Een passend aanbod voor de school

Voor scholen en onderwijsinstellingen maken we graag een passend aanbod. Maak gebruik van het contact formulier of email:


Vergoeding voor Theatergroepen

Klassikaal een voorstelling bekijken met een privé account is niet toegestaan en gaat tegen onze afspraken met de toneelgroepen in (algemene voorwaarden). Theaterflix draagt namelijk een groot deel van de inkomsten af aan de Stichting Theaterregistraties Nederland (STRNL). STRNL behartigt de belangen van en vergoedingen voor de theatergroepen en uitvoerenden.


In contact met een Theatergroep

Wij blijven het natuurlijk aanmoedigen dat kinderen en jongeren in levende lijve theatervoorstellingen bezoeken. Mocht je na het zien van een van onze voorstellingen geïnteresseerd zijn in wat de theatergroepen te bieden hebben, qua bezoek en theatereducatie, dan brengen we je graag in contact.